Categories

 

General

  1. Who is Robert Kaufman Fabrics?
  2. How do I use this site?
  3. Who do you sell your fabrics to?
  4. I want to request a donation of fabric for my charity. Whom do I contact?
  5. I clicked on the link that says “Customer’s Section” of the web site and it asked me for my “user id” and “password.” What is this section and how can I receive access?
  6. Do you have a Privacy Policy?
  7. If I want to purchase some of your fabrics, where can I find a store or shop that carries your products?
  8. I want to submit artwork to Robert Kaufman. What is the process?

New Account Terms & Conditions

  1. I am a new shop owner and I would like to purchase fabric to stock my store. Whom do I contact?
  2. I want to start an online store. Can I sell your products?
  3. Is there a way to sign up online to become a customer?
 

General

1. Who is Robert Kaufman Fabrics?

Answer: Robert Kaufman Co, Inc. is  a converter of quilting fabrics and textiles for retailers and manufacturers.  We are a fabric supplier to many industries, including retail & quilting,  home decor, bridal, uniforms, and the apparel industry.

Back to Top
 

2. How do I use this site?

Answer: The web site is designed to show you our current fabric releases as both an individual design or sometimes as part of a group, or “Color Story”. The site is designed to display the fabrics using the following parameters: FabricsTypesThemes, and Designers. Under each of those sections, you will discover sub-sections that further identify and classify each of the fabrics.

Back to Top
 

3. Who do you sell your fabrics to?

Answer: Robert Kaufman Fabrics sells wholesale and to the trade only. Our retail opening order minimum is $2,000 excluding freight. If you are unable to meet the minimum, you will be referred to a local sales representative.

Back to Top
 

4. I want to request a donation of fabric for my charity. Whom do I contact?

Answer: Please contact Elisabeth Hardy, elisabeth@robertkaufman.com, in the Marketing Division. Please describe in your email the nature of your request. All donation requests should include a street address where items can be sent. Requests without this information will not be honored. Unfortunately, we can not accept requests asking for material to be sent to PO Boxes. We donate to 501(c)3 organizations with a non-profit Tax ID number, please include the Tax ID number in your email. Due to the vast quantities of requests received, not all requests can be honored. Please allow 6-8 weeks for the processing of your donation.

Back to Top
 

5. I clicked on the link that says “Customer’s Section” of the web site and it asked me for my “user id” and “password.” What is this section and how can I receive access?

Answer: Please remember that Robert Kaufman primarily sells to retailers and manufactures. As such, access to the “Customer’s Only” section of the Robert Kaufman web site is restricted to users who are registered as “Active Customer’s” of Robert Kaufman. The information contained in this section is geared to their professional needs. If you feel you qualify based on our requirements, you will need to contact our Customer Service Department in order to establish an account with Robert Kaufman. Once established, you will be given the appropriate customer login information and password.

Back to Top
 

6. Do you have a Privacy Policy?

Answer: Yes, we have a Privacy Policy regarding the Robert Kaufman Web Site. The policy can be reviewed here.

Back to Top
 

7. If I want to purchase some of your fabrics, where can I find a store or shop that carries your products?

Answer: You can find the nearest retailer that sells Robert Kaufman Fabrics here at the “Where to Buy” section of our web site. Please call the nearest retailer listed to see if they carry the product you are searching for.

Back to Top
 

8. I want to submit artwork to Robert Kaufman. What is the process?

Answer: Please review our Artwork Submission Guidelines here.

Back to Top
 

New Account Terms & Conditions

Begin the Process to become a Robert Kaufman Wholesale Customer:
Complete the Account Request Form and send back to us with your Tax ID. Upon receipt a Robert Kaufman representative will contact you to verify your business.

Retailers

  • Authorized sales outlets are: Fabric distributors, brick and mortar retailers, full service internet retailers and long arm quilting services
  • To open an account the minimum order is $1,000
  • We require an annual minimum of $1,500 to keep an account open
  • No Co-ops or Buying Groups please

Manufacturers

  • Finished product or garment manufacturer
  • Not authorized to sell Robert Kaufman fabric by the yard
  • Minimum order 15 yards per color/style
  • We require an annual minimum of $2,000 to keep your account open

Payment Type

  • For Net 60 days terms with Robert Kaufman please fill out our credit application
  • To establish credit with us you will need one bank and three industry references
  • Payment excepted before shipment via bank wire, PayPal, Visa, MasterCard, Discover and American Express
  • Pre-payment is available via company check, with a hold on the shipment until the check clears
  • No COD’s
  • All orders received are subject to approval and availability
 

1. I am a new shop owner and I would like to purchase fabric to stock my store. Whom do I contact?

Answer: Please contact one of our customer service representatives and discuss your retail location and inventory requirements so we can determine how best to serve your needs. Alternatively, you can download, complete and fax back the following form to us directly at 1-800-788-5283. Once you have been approved as a Robert Kaufman Customer, you may begin the process of purchasing our products.

Back to Top
 

2. I want to start an online store. Can I sell your products?

Answer: Please contact one of our customer service representatives and discuss your retail location and inventory requirements so we can determine how best to serve your needs. Alternatively, you can download, complete and fax back the following form to us directly at 1-800-788-5283. Once you have been approved as a Robert Kaufman Customer, you may begin the process of purchasing our products.

Back to Top
 

3. Is there a way to sign up online to become a customer?

Answer: At this time, all customer registrations are done by e-mail requests and through faxing our Customer Application to us.
In the very near future, we will have the ability to allow our future customers to sign up online.

Back to Top